Tillbyggnation Vellinge

Håkan Ripa Bygg AB – tillbyggnation Vellinge

Vi förverkligar dina visioner

Välkommen till Håkan Ripa Bygg AB, en väletablerad byggfirma som erbjuder ett stort urval av bygg- och renoveringstjänster. Vi erbjuder tillbyggnation för dig i Vellinge, men även andra byggarbeten. Under åren som vi har funnits har vi hjälpt många kunder att förverkliga sina visioner. Om du är intresserad av att anlita oss, är du varmt välkommen att höra av dig för en gratis offert.

Om oss

Håkan Ripa Bygg samarbetar med andra aktörer på marknaden för att kunna erbjuda en helhetslösning. Här finns det en mycket stor kompetens och många år av erfarenhet. Vi har vad som krävs för att ge våra kunder ett bygge eller en renovering som motsvarar högt ställda kvalitetskrav.

Tillbyggnation Vellinge

Kvalitet

Vi ger aldrig avkall på kvaliteten. Det gäller alltifrån vilket byggmaterial vi väljer till vilka arbetsmetoder vi tillämpar. Hellre kvalitet än kvantitet!

Alltid nöjda kunder

Vi är en väletablerad byggfirma där det finns en stor kompetens, vilket gör oss till ett tryggt val. Allt arbete genomförs utifrån kundens önskemål och behov.

Tillbyggnation Vellinge

Vad vi erbjuder för tjänster

Det är inte alla byggfirmor som kan erbjuda större byggarbeten, men det kan vi. Håkan Ripa Bygg AB är därför ett ypperligt val för den som vill få hjälp med till exempel tillbyggnation i Vellinge. Men vi erbjuder så mycket mer!

Vi erbjuder

  • nyproduktion
  • fasadarbeten
  • takrenovering
  • tillbyggnader
  • ombyggnader
  • totalrenovering
  • badrumsrenovering.

En offert erbjuder vi utan kostnad, och vikten av en god planering ar a och o för slutresultatet. Många gånger behövs det ett besök av oss för att planera och lägga upp jobbet, det kostar ingenting extra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Håkan Ripa Bygg AB

FRIDHEMSGATAN 36 B, 271 46 Ystad

073-153 54 62

hakan.ripa67@gmail.com

Tillbyggnation Vellinge

Håkan Ripa Bygg AB, vänd dig till oss när du behöver hjälp med någonting inom bygg eller renovering. Vi är det perfekta valet för alla i Vellinge som är intresserade av nyproduktion.