Snickare Ystad

Håkan Ripa Bygg AB – snickare Ystad

Vi förverkligar dina visioner

Välkommen till Håkan Ripa Bygg AB, en väletablerad byggfirma som erbjuder ett stort urval av bygg- och renoveringstjänster. Vi finns till för dig som söker en snickare i Ystad, men även i omnejderna. Under åren som vi har funnits har vi hjälpt många kunder att förverkliga sina visioner. Om du är intresserad av att anlita oss, är du varmt välkommen att höra av dig för en gratis offert.

Om oss

Håkan Ripa Bygg samarbetar med andra aktörer på marknaden för att kunna erbjuda en helhetslösning. Här finns det en mycket stor kompetens och många år av erfarenhet. Vi har vad som krävs för att ge våra kunder ett bygge eller en renovering som motsvarar högt ställda kvalitetskrav.

Snickare Ystad

Kvalitet

Vi ger aldrig avkall på kvaliteten. Det gäller alltifrån vilket byggmaterial vi väljer till vilka arbetsmetoder vi tillämpar. Hellre kvalitet än kvantitet!

Alltid nöjda kunder

Vi är en väletablerad byggfirma där det finns en stor kompetens, vilket gör oss till ett tryggt val. Allt arbete genomförs utifrån kundens önskemål och behov.

Snickare Ystad

Vad vi erbjuder för tjänster

Håkan Ripa Bygg AB är ett ypperligt val för alla som söker en snickare i Ystad med omnejd. Nedan finner du ett urval av våra tjänster.

Vi erbjuder

  • nyproduktion
  • fasadarbeten
  • takrenovering
  • tillbyggnader
  • ombyggnader
  • totalrenovering
  • badrumsrenovering.

En offert erbjuder vi utan kostnad, och vikten av en god planering ar a och o för slutresultatet. Många gånger behövs det ett besök av oss för att planera och lägga upp jobbet, det kostar ingenting extra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Håkan Ripa Bygg AB

FRIDHEMSGATAN 36 B, 271 46 Ystad

073-153 54 62

hakan.ripa67@gmail.com

Snickare Ystad

Håkan Ripa Bygg AB, vänd dig till oss om du behöver anlita en snickare i Ystad. Vi åtar oss både stora som små arbeten.